http://repositorio.usfq.edu.ec/handle/23000/10811
Campo DC | Valor | Lengua/Idioma |
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dc.contributor.advisor | Tapia, Esteban, director | - |
dc.contributor.author | Novoa Román, Nicolás | - |
dc.date.accessioned | 2022-03-21T16:23:49Z | - |
dc.date.available | 2022-03-21T16:23:49Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Tesis (Licenciado en Gastronomía) , Universidad San Francisco de Quito , Colegio de Hospitalidad, Arte Culinario y Turismo ; Quito, Ecuador, 2021 | es_ES |
dc.identifier.uri | http://repositorio.usfq.edu.ec/handle/23000/10811 | - |
dc.description | The menu elaborated, goes by the name "Mar de la mitad del mundo". This name was given due to the Ecuadorian territory in the Pacific Ocean and all the products that are taken from this zone. Having a wide variety of seafood of a very high quality, it appeals my interest to take all of these products to a gourmet level without vanishing the essence of where they originally come from. Fishing, and all its processes up until consumption, are very important while taking a good quality product to the table of comensals, not only local but from all around the world. Because bringing Ecuador and its goods to a gourmet level, taking into consideration seafood and its daily uses, is part of my personal goal. This way, Ecuador's culinary identity can be applied with gourmet techniques using products and concepts that are commonly presented in Ecuador... | es_ES |
dc.description.abstract | El menú elaborado y creado lleva por nombre “Mar de la mitad del mundo”. Su nombre se centra especficicamente en el Océano Pacífico ecuatoriano y en los productos que este mismo nos brinda. Al tener una amplia variedad de pescados y mariscos, sobre todo, de alta calidad, el interés es mostrar que dichos productos marítimos pueden ser llevados a la alta cocina sin perder la escencia de cada uno, ni de las provincias donde comúnmente se los encuentra... | es_ES |
dc.format.extent | 48 h. | es_ES |
dc.language.iso | spa | es_ES |
dc.publisher | Quito | es_ES |
dc.rights | openAccess | es_ES |
dc.rights | CC0 1.0 Universal | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/publicdomain/zero/1.0/ | * |
dc.subject | Menú -- Cocina ecuatoriana -- Tesis y disertaciones académicas | es_ES |
dc.subject.other | Tecnología | es_ES |
dc.subject.other | Cocina | es_ES |
dc.title | Informe identidad culinaria menú “Mar de la Mitad del Mundo” | es_ES |
dc.type | bachelorThesis | es_ES |
Aparece en las colecciones: | Tesis - Gastronomía |
Fichero | Descripción | Tamaño | Formato | |
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