http://repositorio.usfq.edu.ec/handle/23000/3865
Campo DC | Valor | Lengua/Idioma |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Valencia, Paola (dir) | - |
dc.contributor.author | Ruales, María José | - |
dc.date.accessioned | 2015-03-31T17:07:24Z | - |
dc.date.available | 2015-03-31T17:07:24Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.citation | Tesis (Licenciada en Administración de Empresas), Universidad San Francisco de Quito, Colegio de Administración y Economía; Quito, Ecuador, 2014 | es_ES |
dc.identifier.uri | http://repositorio.usfq.edu.ec/handle/23000/3865 | - |
dc.description | In late 2013, University San Francisco de Quito inaugurated the GastroChallenge contest, which seeks to promote business initiatives led by interdisciplinary groups of students pursuing their last semesters of their careers. In the first edition of the contest, the winning project was “Badra”, with a Lebanese restaurant proposal supposed to open its doors to the public in 2014 inside the university´s campus. This paper presents the information collected since the beginning of the contest, including Badra´s Business Plan and marketing research, the process of selecting the wining team, and the implementation of this initiative. Additionally, this document includes conclusions and recommendations not only about the contest, but also about the process of implementation and operation of the business.In late 2013, University San Francisco de Quito inaugurated the GastroChallenge contest, which seeks to promote business initiatives led by interdisciplinary groups of students pursuing their last semesters of their careers. In the first edition of the contest, the winning project was “Badra”, with a Lebanese restaurant proposal supposed to open its doors to the public in 2014 inside the university´s campus. This paper presents the information collected since the beginning of the contest, including Badra´s Business Plan and marketing research, the process of selecting the wining team, and the implementation of this initiative. Additionally, this document includes conclusions and recommendations not only about the contest, but also about the process of implementation and operation of the business.... | es_ES |
dc.description.abstract | A finales del 2013, la Universidad San Francisco de Quito inauguró el concurso GastroChallenge, el cual buscaba impulsar iniciativas de negocios lideradas por grupos interdisciplinarios de estudiantes que cursaban los últimos semestres de sus carreras. La primera edición del concurso, seleccionó como equipo ganador “Badra”, el cual presentó la propuesta de un restaurante de comida rápida libanesa. El proyecto ganador fue implementado dentro de las instalaciones de la Universidad en abril del 2014. El presente trabajo, recopila la información generada desde el inicio del concurso, incluyendo el Plan de Negocios y la investigación de mercados de Badra, el proceso de selección del equipo ganador, y la implementación de esta iniciativa. Adicionalmente, este documento incluye conclusiones y recomendaciones no solo sobre el concurso, sino sobre el proceso de implementación y operación del negocio... | es_ES |
dc.format.extent | 130 h. : il. | es_ES |
dc.language.iso | esp | es_ES |
dc.publisher | Quito: USFQ, 2014 | es_ES |
dc.rights | openAccess | es_ES |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/ec/ | es_ES |
dc.subject | Ciencias sociales | es_ES |
dc.subject | Administración | es_ES |
dc.subject.other | RESTAURANTES | es_ES |
dc.subject.other | NUEVAS EMPRESAS | es_ES |
dc.title | Implementación administrativa de Badra lebanese fast food and drinks | es_ES |
dc.type | bachelorThesis | es_ES |
Aparece en las colecciones: | Tesis - Administración de Empresas |
Fichero | Descripción | Tamaño | Formato | |
---|---|---|---|---|
112535.pdf | TESIS A TEXTO COMPLETO | 5.91 MB | Adobe PDF | Visualizar/Abrir |
Este ítem está sujeto a una licencia Creative Commons Licencia Creative Commons